Brunkman Photography - Min Obsbok
Min obsbok på birds@bruphoto

Observationer år 2006!

Rödstjärt
Då jag numera är så lyckligt lottad att jag har ett jobb har det inte blivit så värst många exkursioner i år. Jag hade dock semester i april och tillbringade då ganska mycket tid vid Västhamnsverket. Under sommaren var jag skam till sägandes inte ute särskilt mycket. Jag hade heller ingen semester då. Det var först i slutet av augusti som jag lyckades få två veckor ledigt. Det blev en tur till Kulla Gunnarstorp.

Även om jag inte varit ute så mycket som jag skulle ha velat har jag ändå sett en hel del under året. Detta kan du ta del av här. Ja, inte allt, men väldigt mycket. Som du ser fins det ingen årsrapport för detta året. Den är ersatt av månatliga rapporter.
Mycket nöje!

Från och med 2007 ska det bli bättre med rapporterandet hit. Utformning och upplägg är i skrivande stund inte helt klara. Men det kommer de att bli!

Obs! Sidorna öppnar i s k pop-ups varför du måste ha Javascritfunktionen i din webläsare påkopplad! Skulle webläsaren blockera pop-uperna håller du Ctrl nertryckt och klickar en gång till.

Förklaringar
Det förekommer en del saker som kan behöva förklaras. Här finner du dessa.

Årets första - Årets första observation av arten. För många arter är detta enda noteringen i rapporterna.
Rapport - Arten finns rapporterad.

Frågor och svar
Har du frågor och / eller synpunkter går det bra att skicka mig e-post! Detta gör du enklast genom att klicka på länken nedan.

Copyright © 2005 Brunkman Photography - All rights reserved